VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Vi tycker det är viktigt att leverera den högsta kvaliteten på allt vi gör och att använda de bästa råvarorna som finns på marknaden. Därför är det viktigt att ha flexibla och likasinnade samarbetspartners, vilket gör att vi väljer ut de leverantörer som är bäst på marknaden inom vår sfär som vi vill jobba med. Vi är mycket stolta över att få presentera dem här:

Om Gourmet Food

Gourmet Food är en livsmedelsimportör och restauranggrossist. Vi förser Sverige med mat från hela världen. Det som kännetecknar oss är en bred kunskap och ett stort engagemang i ett ungt företag som brinner för mat. Vi finns nära marknaden och kan känna av nya influenser och trender inom restaurangbranschen. Gourmet Food har kontor och lager i Stockholm och Göteborg.

Så här säger Fredrik Svanberg, grundare av Gourmet Food AB

¨För omkring 10 år sedan inledde Gourmet Food vårat första samarbete med Mike som då hade ett mindre antal restauranger. Allteftersom Ponggruppen har expanderat har vi haft möjligheten att få följa Mike och hans medarbetare på nära håll. Tillsammans har vi funnit varor som passar in i hans spännande koncept från buffé och sushi till finrestaurangen Waipo. Att göra affärer är inte bara att köpa och sälja, man lär känna varandra personligen och bygger upp ett starkt förtroende till varandra. Vi har rest tillsammans för att söka inspiration, vi har provsmakat nyheter och framförallt skrattat och haft trevligt tillsammans. Nu blickar vi framåt och hoppas att Mike och hans team fortsätter sin succé med bra vällagad asiatisk mat där de bästa råvarorna står i fokus.¨

Bergfalk

Bergfalk startades 1840 och har lika länge arbetat för att tillsammans med våra kunder ta fram de bästa råvarorna.

Några ord från Kristofer ”Miller” Andrén och vår VD Lars Bengtsson

¨Tillsammans med och tack vare Pong har vi tagit detta till ytterligare en nivå. Ponggruppen och Mike i synnerhet strävar efter att hela tiden servera den godaste maten till sina kunder, lika hårt arbetar Bergfalk för att alltid vara den bästa leverantören.
Med hjälp av Mike och Ponggruppens krav kan Bergfalk fortsätta att utvecklas, lösa utmaningar, öka kvalitén, leveranssäkerheten och engagemanget för att motsvara Ponggruppens högt ställda krav så de kan ligga i framkanten och servera den bästa maten.

Bergfalk är tacksamma för att ha Mike och hans anställda som både kund och kravställare.

Carlsberg Sverige

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Eriksberg, Ramlösa, Festis och Pepsi.

Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder. Vi skapar mer än dryck. Vi skapar livskraft, gemenskap och njutning.

Oscar Hoflin, Carlsberg Sverige AB

jag har som Carlsbergrepresentant haft förmånen att arbeta med Mike sedan början av 2008.
Det har varit en minst sagt spännande resa där jag har följt hans framfart och otroliga utveckling inom restaurangbranschen.

Det som slår mig är hur bra koll Mike har ända ner på detaljnivå. Han är insatt i allt från våra produkter till hur vår teknik & service som sköter installationer fungerar. Detta gör vårt samarbete professionellt eftersom Ponggruppen alltid levererar genomtänkt fakta som är relevant för vårt samarbete. Mike är dessutom en intressant och mycket varm person som man alltid lär sig nya saker av.

Butler Construction

Butler Construction erbjuder helhetslösningar och servicetjänster inom hotell- och restaurangsektorn men även andra offentliga miljöer. Att samarbeta med en kund som Pong ställer höga krav på oss som leverantör. Vi måste alltid vara tillgängliga, hitta smarta lösningar och vara kostnadseffektiva. Butler Construction ingår i koncernen Butler Gruppen och tillsammans är vi en helhetsleverantör av allt som har med restaurang, hotell och andra offentliga miljöer att göra. Vi ser oss som den självklara servicepartnern. Vi sköter allt från projektering, design och ritningar till att leverera en nyckelfärdig restaurang, fullt möblerad och utrustad. Vi har egna arkitekter, byggare, elektriker och rörmokare vilket gör att vi kan säkerställa service, byggtid och budget.

Kave Jacobsson, projektledare

¨Vi gläds över förtroendet som Pong har för oss och det är spännande att få vara med och hjälpa Pong i deras expansion. Vårt samarbete blir hela tiden starkare och djupare vilket vi anser vara ett bevis på att vi levererar kvalitet enligt Pongs höga krav. Michael Zhan, VD och ägare av Pong, var en av våra första kunder och han har varit med oss under hela resans gång. Vi ser honom som en av våra närmaste samarbetspartners, numera vän. Michael Zhan är väldigt innovativ och kommer alltid med nya idéer, vilket gör arbetet med honom väldigt intressant och givande och vi ser alltid med spänning fram mot nästa projekt. Det känns hedrande att ha en så stark entreprenör bakom sig.¨

LOTUS FRUKT & GRÖNT (LFG IMPORT & EXPORT AB)

Lotus frukt och grönt startade i mitten av 80-talet med att förse Stockholms restauranger och storkök med färska kvalitetsgrönsaker.

Vårt mål är att bygga upp ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Hela vår verksamhet bygger på tre ledord, kvalitet, service och kostnadsmedvetenhet..

Webbyrån Generation

Webbyrån Generation levererar grafisk design och webbutveckling i WordPress till större bolag och organisationer. I Åre hämtar vi inspiration till den skandinaviska webbdesign som är vårt signum. På kontoret i Stockholm låter vi stadens puls ge energi till projektledning och teknisk utveckling. Vårt mål är att bli Sveriges bästa webbyrå.

Vår VD Robert Hallgren

¨Vi har haft förmånen att arbeta med PONG sedan vi startade. Det är otroligt inspirerande att få följa hur Mike bygger upp sina restauranger och bolag. Utöver att servera fantastisk mat finns det även ett digitalt tänk där ny teknik anammas snabbt i både marknadsföring och affärsutveckling. Det innebär att vårt arbete blir roligt och det finns alltid mer att göra. I den spännande utmaningen ser vi fram emot ett fortsatt långsiktigt samarbete tillsammans.¨

Tingstad

Tingstad är marknadsledande distributör av förbrukningsprodukter och arbetskläder inom Norden. Sortimentet består idag av 25.000 artiklar som har till syfte att förenkla arbetsdagen för alla som driver verksamhet. Mjukpapper och rengöringsprodukter, arbetskläder och belysning, kontorsmaterial och engångsprodukter för att nämna några av de produktgrupper du hittar i vårt sortiment.
Tingstad är ett familjeägt företag med huvudkontor i Göteborg, och försäljningskontor på 11 orter i Skandinavien. År 2016 omsatte Tingstad 2 mdr SEK och företaget har 360 anställda.

Så här tycker Joakim Tell, Regionschef på Tingstad om samarbetet

Tingstad och Pong gruppen har samarbetat under 17 år. ”Det har varit fascinerande att få följa Mike & Pong Gruppens utveckling på så nära håll under lång tid. Det går inte att ta miste på engagemanget som genomsyrar hela gruppen, och Mike har en fantastisk förmåga att omsätta idéer till verklighet.”

Lamooi Accounting

Lamooi Accounting är en redovisningsbyrå som fokuserar på digital och effektiv bokföring. Byrån lägger stor vikt i att ständigt förbättras och har som mål att leda bokföringsbranschen in i den digitala världen.

Seven Lamooi, VD

¨Vi hjälper Ponggruppen med bokföring och redovisning och det är väldigt kul att jobba med en företagsledare som kan sin verksamhet och sina siffror så bra som Mike. Lamooi Accounting, precis som Ponggruppen, strävar efter att ständigt förbättras, och det är en rolig utmaning att varje dag titta på att effektivisera arbetet tillsammans.¨

Ancon

Ancon utvecklar och tillhandahåller ett modernt kassasystem där all administration sker via Internet, vi på Ancon arbetar främst med restaurangbranschen.

Mikke Hermansson CEO

¨Det är givande att samverka med Ponggruppen och Mike, vi får mycket bra feedback som hjälper oss att bygga en ännu bättre produkt.¨

Perfecta

Vi är en leverantör av restaurang och storköksutrustning med tio kompetenta och engagerade medarbetare. Vi arbetar obundet och kan därmed alltid tillhandahålla rätt produkter samt av hög kvalitet från de bästa tillverkarna på respektive område. Allt för att uppnå bästa resultat och kundnytta!

Mikael Nyström

¨Perfecta och Pong inledde vårt samarbete under 2015 då vi byggde FnB market i Kista och sedan dess har vår relation vuxit sig starkare och vi har haft äran att få leverera ytterligare ett par kök samt en hel del styckesförsäljning.

Vårt samarbete fungerar mycket bra och man blir alltid lika positivt bemött av personalen.
Att få arbeta med Mike och hans personal är både utvecklande och roligt och vi ser fram emot att få fortsätta var en del av Pongs framgångssaga.¨

TheFork

TheFork är ett helägt dotterbolag till Tripadvisor, europas största bokningssystem och bokningspartner till 40 000 restauranger. Varje månad hanterar TheFork ca 2 miljoner onlinebokningar.

Några ord om Mike/samarbetet från Lukas Özer Account Manager B2B Nordics

¨Mike är utan tvekan en av de vassaste personerna jag känner till, han låter sig involveras på alla nivåer, både strategiskt men också operativt. Han arbetar ytterst hårt för att själv förstå sina restauranger, personal och inte minst gäster. PONGs många och fina restauranger är en värdefull partner för TheFork och vi hoppas att få fortsätta detta fina partnerskap många år framöver!¨

Svenska Krögare

Svenska Krögare är ett branschnätverk för restaurang (lunch, café, krog, nattklubb etc.) startat av entusiastiska restaurangmänniskor som verkligen brinner för utveckling av restauranger. Vårt mål är att bidra till att förbättra ett stort antal restaurangers vardag. Alla som jobbar för Svenska Krögare besitter lång erfarenhet av restaurangbranschen. Vår målsättning är att inte bara presentera branschens bästa avtal utan även kunna hjälpa till med allt från kostnadsberäkningar till sortiment och menyer.

Zoran Bolin delägare i Svenska Krögare

¨Mike och Pong-gruppen är en drömmedlem! Vi litar på varandra och gör båda vårt yttersta för att båda parter ska vara nöjda. Högt i tag och god kommunikation mellan enhetschefer, inköpare och oss på Svenska Krögare.¨

Telge Energi

Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu vill vi ge barnen en ljusare framtid och en mer hållbar planet.

Mattias Lundberg

¨Ponggruppen är en väldigt viktig kund för oss på Telge Energi och jag tycker de har varit fantastiskt roligt att se utvecklingen under dessa år som ni har varit kunder till Telge Energi.¨